2011. június 29., szerda

Somorjai Lajos: Megjártam a Don-kanyart - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Megjártam a Don-kanyartA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
Nem volt kedvem egyáltalán naplót írni, sokkal gyalázatosabb lelkiállapotban voltam eddig hogy őszinték legyünk, féltem, s az volt az álláspontom, hogy halott embernek minek napló? Így kezdődik Somorjai Lajos orvos harctéri naplója, amelyet 1942 és 1943 között írt a fronton. A kötet a szerző feljegyzéseit, benyomásait tartalmazza a bevonulás pillanatától egészen a hazatérésig. Érzékeny józansággal, őszinteséggel, igen jó tollal ír a harctéri eseményekről, amelyekben tisztiorvosként vett részt. A napló nemcsak történelmi hitelessége miatt érdekes, hanem az események mögötti lelki tragédiák ábrázolása okán is. A szerző nemcsak a Don-kanyarban történt szörnyűségek érzékletes leírását adja, a társak elvesztését, a halálfélelmet, a reménytelen vágyódást az otthon után, a kiszolgáltatottságot és a küzdelmet is különleges tehetséggel festi meg. A szerző saját - egyszerű beállítású, ugyanakkor nemegyszer fotóriporteri erővel és hatással láttató - fekete-fehér fotóival illusztrált napló arról is számot ad, hogy az embertelen körülmények között miként lehet mégis embernek maradni. A naplót sajtó alá rendező Varga J. János előszavával és Szabó Péter szakértő utószavával és néhány magyarázó jegyzettel kiegészített, könyvészeti és tipográfiai értelemben is igényes kiadványt első - 2003-as (200303327) - kiadása után most változatlan utánnyomásban kerül forgalomba. ISBN: 978-963-9839-08-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 04:10
. Somorjai Lajos: Megjártam a Don-kanyart - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Fontos