2011. október 30., vasárnap

Cybex hordozókendő - ÚJ! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Brendonból vásárolt Cybex hordozókendő, melyet egyszer sem használtunk mert kaptuk és már a kislányunk beleszokott a már régebben vásárolt kapcsos hordozójába. A dobozát sajnos nem tudom hova tettem el, az is lehet kidobtam, mivel a terméket kimostam, mielőtt kipróbáltuk a kislányommal. Ennyiszer volt használva. Mivel a kislányom addigra már hónapok óta a másik hordozóját szokta meg, ezért végül nem vettük ezt használatba, annak ellenére, hogy ez a termék maximálisan szebb az általunk használtnál. De a gyerek már döntött addigra! : -D
A kendőhöz van használati utasítás - hajtogatási útmutató, nagyon részletes, fényképes, precíz kiadás.
A kendő fekete, a látható részeken pedig sötétszürke és fekete geometriai mintákkal díszített. Akit részletesebben érdekelnek a paraméterei, megnézheti a Brendon honlapján, vagy kérdezzen bátran. Nagyon szuper olyan szempontból is, hogy apa is tudja használni, illetve minden ruhához megy a semleges színe miatt. Tényleg luxuskivitelű, szóval trendi kismamáknak-kispapáknak szuper ajándék is lehet.
Hangsúlyozom, a termék egyszer sem volt használva, csak felpróbálva gyerekestül, illetve kimostam a próba előtt. A termék eredeti ára: 16990 Ft, ezért rendkívül jutányosnak tartom a kiírt áramat.



Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-30 12:26
. Cybex hordozókendő - ÚJ! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Fontos