2011. november 29., kedd

Tibeti ezüst könyvjelző akvamarin kövek - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Kiváló karácsonyi ajándék lehet ez a könyvjelző, szép kidolgozású tibeti ezüst elemekkel, gyógyító akvamarin kövekkel.
Szemet gyönyörködtető darab, bátran ajánlom ajándékötletként minden korosztálynak.  
Ez a kő csökkenti a dadogást és a súlyos idegbetegséget, s egyben se­gít megérteni, hogy mi húzódik meg a betegségek mögött. Stabilizálja Pszichológiailag: az akvamarin elsősorban az érzékeny emberek kristálya. Erejével felébreszti másokban a toleranciát. Legyőzi az előítéletet, támogatást nyújt bárkinek, akit nyomaszt a felelősség; viszont segit abban, hogy felelősséget vállaljunk önmagunkért. A személyiséget becsületessé, kitartóvá és dinamikussá teszi.
Szétzúzza a régi, önromboló programokat. Az akvamarin megnyugtatja az elmét. Megszűri az agyat elérő információkat. fejleszti a felfogóképességet, élesíti az elmét és eloszlatja a fejetlenséget.
Megvan az a képessége, hogy segíti lezárni a befejezetlen üzleti ügyeket. Bármiről legyen is szó, minden szinten megkönnyíti lezárást befejezést. A kommunikációt megnehezítő blokkokat old fejleszti az önkifejezést. Segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében. Enyhíti a félelmeket, fokozza az érzékenységet.
Spirituálisan: az akvamarin élesebbé teszi a megérzést. Csodálatos kő a meditációhoz: magasabb rendű tudatállapotok és a spirituális tudat elérését teszi lehetővé, valamint emberbaráti szolgálatra bátorít. Védi az aurát és összehangolja a csakrákat, megtisztítja a torokcsakrát, és magasabb rendű dimenziókból hoz üzenetet. Ugyan csak összehangolja a fizikai és a spirituális testet.
Egyedi, kézi készítésű ékszerek egyenesen a készítőtől.


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 16:43
. Tibeti ezüst könyvjelző akvamarin kövek - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Fontos