2011. december 4., vasárnap

Fifi virágoskertje Nefelejcs házikó deluxe 30 dbos - Jelenlegi ára: 7 000 Ft


Fifi virágoskertje, Nefelejcs házikó, deluxe
Szép állapotban, doboza sérült. Delux 30 db-os házikó!!
Fifi locsoló kanna formájú Nefelejcs Kunyhó játékháza, nyitható ajtókkal és ablakokkal, illetve fogantyúval, hogy könnyedén magaddal vihesd bárhová. Kerti bútorokat is találsz a készletben, egy felhajtható teázó asztalt, hogy Fifi pihenni tudjon a kertben barátaival.
A deluxe készletben megkapod Fifit, Zümit, Violát, Kankalint, Csigut és Szurit. Mágikus szín változtató, rejtett virágtartó gyűrű és táncoló virágok várnak rád.
Fifi és barátai néhány tulajdonsága csokorba szedve:
Nefelejcs Fifi: Egy kisvirág aki a Nefelejcs kunyhóban él. Hihetetlen nagy életkedvvel van megáldva. Ha Fifi nem a kertben játszik, ültet, gyümölcsöt szed, vagy éppen a pocsolyában ugrál, akkor a locsolókanna alakú házában friss limonádét kever, vagy mennyei süteményeket süt. Fifi néha kicsit feledékeny, de jóbarátai segítenek rajta. Fifi, ha kell még a gyerekek segítségét is kéri a tévé képernyőjén keresztül.
Zümi: Fifi legjobb barátja egy boldog méhecske, bár Fifi energikus természete néha kimeríti. Ilyenkor hirtelen elalszik bármit is csinál éppen, bárhol is van. Zümi, bár méhecske, szénanáthás, ami akkor jelent gondot ha éppen virágport gyűjt.
Viola: A legkisebb és legfiatalabb virágocska. Nagyon félénk és szerény. Viola félénksége gyakran megnyílvánul a járásában és testtartásában. Sokszor próbálja meg magát olyan kicsire összehúzni mennyire csak lehet, és igyekszik a háttérben maradni. Nagyon kreatív, mindíg fest vagy ékszert készít.
Kankalin: Violával él egy kunyhóban. Nagyon csinos és pedáns, utálja ha körülötte piszok és rendetlenség van. Nem tudja megérteni, hogy Fifi hogy képes egész nap a földdel babrálni, hiszen tiszta piszok lesz tőle a keze! Kankalin igyekszik mindíg jól kinézni és rendet tartani maga körül. Szeret a maga feje után menni, ezért néha képes drámázni is.
Pip: A legfiatalabb szereplője a mesének. Nagyon lobbanékony természetű. Imád Fifinek és Züminek segíteni, bár gyakran inkább gátolja őket. Pip imádja Fifit, de nem szereti ha Fifi leszídja gyerekessége miatt.
Szuri: A kert zsarnokoskódója aki azt hiszi magáról, hogy a többiek felett áll, csak mert idősebb náluk. Kicsit butácska Csiguval együtt, mivel elég kelekótya terveket képesek csak kieszelni. Csak akkor hajlandó a többieknek segíteni, ha neki abból előnye származik.
Csigu: Szuri egyetlen barátja, és még kevesebb sütnivalója van, mint Szurinak. Szuri almafa házában lakik. Csigu lelkesen teljesíti Szuri parancsait, még akkor is ha Szuri sokat zsarnokoskodik fölötte. Ugyanolyan gonosz, mint Szuri, bár butasága és hozzá nem értése miatt gyakran hiúsul meg Szuri terve.
Poppy: Nagy és hangoskodó, de barátságos. Hihetetlenül sportos és mindíg kész játszani. Poppy két lábbal a földön jár, magabiztos és társaság kedvelő. Ez a kedves és melegszívű, keményen dolgozó virág néha tud főnökösködő is lenni.



Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-06 07:18
. Fifi virágoskertje Nefelejcs házikó deluxe 30 dbos - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Fontos