2011. december 29., csütörtök

KISVAKOND KOMPLETT MESE FAL HATALMAS FIGURÁK - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Üdvözöllek aukciós oldalamon!
Cégünk fali dekorációk készítésévével foglalkozik immáron 8 éve. Rengeteg elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk. Nálunk fő szempont hogy a gyermekeink birodalma minél egyedibb sokszínűbb élethűbb legyen ahol minden kisgyermek boldogan cseperedik fel.
Dekorációink mért is oly népszerűek mért is keresik őket oly sokan a válasz egyszerű a dekorációk minden egyes része kézzel készített kézműves termékek fő szempont hogy árban is a legkedvezőbb. A kézi készítés nagyon egyedi nincs teljesen egyforma két termék! Szín világa élénk figyelem felkeltő ( nagyon sok kisbabás anyukám már egészen pici babájáról úgy számolt be hogy hosszú percekig nézegeti a gyermeke). Méretileg sem egy átlagos vagy átlagon aluli kis mütyürke amit ha falra teszünk olyan mintha ott sem lenne. Szinte minden figuránk 50cm kivéve a kis állatkák. A dekorációk nagyon jól illeszkednek a szoba berendezéséhez a szoba alap hangulat világához. Baba barát festékkel készítjük őket nem fakó és nem nap szívta színe van.
Az alapanyag 2cm nikecell, NEM HUNGAROCELL!
A termék NEM JÁTÉK kizárólag szoba dekorálásra használható 3 éves kor alatt kérem ne adja gyermeke kezébe!
Dekoráció elvan látva kétoldali ragasztó szalaggal, így mikor megérkezik a csomag neked nincs más feladatod mint dekorálni!
Dekorációs csomag folyamatosan bővíthető a mindig aktuális kedvenccel. Bármilyen kérdésed kérésed lenne igyekszünk segíteni!
Ezen aukción egy CSODÁLATOS KISVAKOND ÉS  BARÁTAI KOMPLETT SZETT LEHET TIÉD! TARTALMA:
KISVAKOND LÉTRÁN 65CM
NYUSZIK 55CM
BÉKA 30CM
SÜNI EGÉR 55CM
CSODÁLATOS FA KATICÁVAL 60CM
1NAP 30CM
2DB FELHŐ 25CM
5DB VIRÁG 10-15CM
1DB SZIVÁRVÁNY 30CM
6DB LEPKE PÁRBAN
GYERMEKED NEVE AJÁNDÉK! Készlet bővithető!!
NE HAGYD KI GYERMEKEID ÖRÖME HATÁRTALAN LESZ!
 
ÍZELITŐ MUNKÁIMBÓL!
  
A DEKORÁCIÓK ELKÉSZÍTÉSI IDEJE 2-3 HÉT FÜGG ATTOL HOGY ÉPPEN MENYIRE VAGYUNK BETÁBLÁZVA! HA ALKALOMRA SZERETNÉD KERESS MEG MIELÖTT MEGVÁSÁROLNÁD!
 


Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2012-01-16 19:40
. KISVAKOND KOMPLETT MESE FAL HATALMAS FIGURÁK - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Fontos